Първоначално публикувано от alvanovo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип- мнения
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mitko-Dc Покажи съобщениеИ така и не стана ясно колко парички излиза да си я нагласиш така...sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТи имаш турбина. При теб ралзиката е голяма. При него няма да усети много. Просто мотора ще реагира малко по-добре. Примерно на включен климатик ще върви така както сега на изключен. Долу горе това е ралзиката.
разлика винаги ще има ... може да е минимална но има
иначе за разхода е приятно щото общо взето с нормално
каране можеш да минеш около 100км повече на пълен резервоар ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеОт 0-100 нерил ли си я с колко пада. и макс скорост ?
Конски сили:
оригинално - 144 кс
с чип - 158 кс
от 0-100:
оригинално - 9.3 сек.
с чип - 8.9 сек.
макс. скорост:
оригинално - 210 км/ч
с чип - 215 км/ч156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Наистина който е с турбина (примерно JTD-тата) имат голяма разлика след ремап, при атмосферките разлика няма (или поне при мен нямаше).
Относно макс. скорост - 230 си вдигнал ама толеранса на скоростомера е 10-15 км/ч при тази скорост, така че... пробвай с gps (пак има грешка, но по-малка).Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеаре ве неможе да няма едно отрицателно действие или последствие, някой изпитал го няма ли,все пак мотора започва да работи по-усилено, вс казват няма няма,найстина ли е така
Comment
-
Първоначално публикувано от Mitko-Dc Покажи съобщениетия километри като максимална скорост по книжка кадето ги дават ли са.. защото аз с мойта без чип съм вдигал 230....156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеаре ве неможе да няма едно отрицателно действие или последствие, някой изпитал го няма ли,все пак мотора започва да работи по-усилено, вс казват няма няма,найстина ли е така156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
1.8 е мойта самоче като я взех имах проблеми с двг..и когато го отворихме се установи че моите биели с които съм сега не са от 1.6,1.8,2.0....и аз нз от какъв модел са..в софия ходих къде ли не...няма такива като моите биели...моите са с 15 грама по леки от оригиналните които са и буталата ми също са с по малак пъб..по ниски са..от оригиналните нещо е правено още в италия щото аз от там я взех..ако има някои идея какво са искали да постигнат с това..да сподели
Comment
Comment